vvNieuwerkerk


De jongste talenten van vvNieuwerkerk en Camozzi

vvNieuwerkerk heeft de ambitie als vereniging een topamateurs niveau te bereiken op het gebied van voetbal en organisatie. Voor vvNieuwerkerk begint dat bij de allerkleinsten. Uit een groep van jaarlijks ± 60 kinderen (de F0 groep) wordt een team gekozen die wordt ingeschreven in de F-competitie als de F0-Top.

Het team van deze 6-jarigen gaat onder begeleiding van de Technische Jeugdcommissie en enthousiaste ouders met “voetbal genen” een uur in de week trainen en op de zaterdagen echte wedstrijden spelen tegen kinderen die soms wel 2 jaar ouder zijn! Het talent en enthousiasme spat ervan af en het is een genot om deze talenten te zien spelen. Voor Camozzi was de keuze om hier aan mee te werken dus niet zo lastig.

Investeren in de jeugd en de mogelijkheid bieden om te kunnen ontwikkelen zijn begrippen die passen bij de filosofie van Camozzi. De relatief jonge organisatie (25 jaar in 2014), als dochter van de Italiaanse Camozzi Group, adviseert en verkoopt een compleet pakket aan pneumatische componenten voor de Industriële maakindustrie (OEM). Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan onderdelen voor complete productielijnen voor de verpakking, voeding en dranken, intern transport industrie waar de pneumatiek veelal het bewegende hart is van de machine.