Sociale Betrokkenheid


Het koppelen van onze naam en imago aan gebeurtenissen die onderscheidend zijn op sociaal, cultureel en sportief gebied, vormen een integraal onderdeel van onze strategie en onze manier van zaken doen.

Onze wereldwijde sponsoractiviteiten zijn zorgvuldig uitgekozen en zijn in lijn met onze merkwaarde en filosofie met als doel het realiseren van "duurzame ontwikkeling".

Dit betekent dat het ondersteunen van gemeenschappen, binnen de sociale kaders waarin we opereren en tegelijkertijd aandacht vestigen op onze merken, de sleutel is  voor het beslissen over sponsoractiviteiten. Wij geloven in de noodzaak om evenementen te ondersteunen die een ontmoetingsgelegenheid zijn en persoonlijke groei vertegenwoordigen. Wij zijn op dit moment op verschillende fronten betrokken bij:
 - Sponsoring van internationale sportevenementen, zoals de Camozzi rolstoel Master en Yachtsman van Homerus;
 - Sponsoring van teams in internationale wedstrijden, zoals het rallyteam Camozzi Audi Italië onder leiding van wereldkampioen Gianni Morbidelli in de SuperStars league;
 - Sponsoring van groepen zoals Medicus Mundi, toegewijd aan gezondheidsbevordering in de armste landen van de wereld.

Meer details over sponsor activiteiten van de Camozzi Group kunt u vinden op de website onder het hoofdstuk Socio-Culturele Initiatieven en Sport Initiatieven.

 

For further information visit: