Missie en visie
Camozzi stelt zich ten doel een toonaangevend bedrijf te zijn in engineering, productie en distributie van pneumatische componenten en het leveren van oplossingen aan onze klanten van de hoogste kwaliteit door gebruik te maken van geavanceerde technologieën.

We willen ons positioneren als een innovatief- en engineering gedreven organisatie, die hoogwaardige oplossingen produceert  van hoogwaardige componenten. Op dezelfde professionele wijze hebben wij te maken met zowel kleine als grote zakelijke partners, OEM, eindgebruikers, ingenieursbureaus en distributeurs. Onze doelstelling is gekwalificeerde mensen aan te trekken en te behouden door het voortdurend verbeteren van hun capaciteiten en kennis. Verder streven we naar optimalisering van interne processen en het elimineren van afval en inefficiënties. Daarnaast is ons doel om onze klanten ondersteuning en after-sales ondersteuning te garanderen via onze filialen en exclusieve wereldwijde distributeurs.

Het is onze ambitie bij te dragen aan duurzame vooruitgang op alle gebieden waarin we vertegenwoordigd zijn. Ook willen we onze partners innovatieve oplossingen bieden en tevens lange termijn relaties en wederzijds vertrouwen opbouwen met respect voor menselijke waarden en milieu.
Op elk gebied willen we door onze  klanten en medewerkers uitverkozen kunnen worden voor onze innovatieve spirit, efficiëntie en sociale verantwoordelijkheid die onze dagelijkse handelingen en onze manier van zaken doen karakteriseren. Medewerkers die met passie en trots onderdeel van de Camozzi Groep willen zijn, blijven altijd  onze drijfveer.